Kunstexpress

vrijdag, juni 09, 2023

headernieuws

Exposeren in het Ikazia ziekenhuis is nieuw voor ons. We hebben kunstwerken uitgezocht van verschillende kunstenaars. En ook vooral nieuwe werken.dieren-in-de-wei 674 506 90

Lees meer...

Deze expo is gerealiseerd door het gehandicapten platform Albrandswaard. De Kunstexpress werd benaderd om deze expo in te richten voor "de week van de Toegankelijkheid." In die week vragen mensen met een beperking aandacht voor een toegankelijke samenleving.

Lees meer...

Voor de expo in de bibliotheek hebben de kunstenaars zich laten inspireren door het thema van de kinderboekenweek, "Hallo wereld!, over het ontmoeten van andere culturen in en door verhalen."

Lees meer...

De Hoefslag is een modern gezondheidscentrum dat bestaat uit vijf praktijken. In de ontvangsthal hangen tot eind augustus verschillende werken van o.a Richard Roobol, Mark Vervat, Faaria Karim, Esther Leenstra, Desiree Penders en Phonne Brand. Het is weer een kleurig geheel geworden waar de bezoekers zeker blij van worden.

Lees meer...

Op zaterdag 3 maart is door de wethouder van Kunst en cultuur Mw. Stephanie Borg de expositie geopend op de Middenbaan 55. De expositie is tot stand gekomen in samenwerking met BIZ Centrum Barendrecht en mogelijk gemaakt door Makelaar Huijgen Barendrecht. De Kunstexpress exposeert samen met de kunstenaars Yolande Jongenotter en Annemiek den Boer. De expositie ruimte is iedere zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur open. In juli en augustus is de ruimte echter gesloten. Het winkelend publiek is zeer enthousiast en dit heeft al geleid tot de verkoop van verschillende werken en een aantal exposities waaronder De Hoefslag.

Lees meer...

Van december 2011 tot 27 maart 2012 exposeerden wij in deze prachtige lokatie; "De smaak van Buyten". De zorgboerderij "De Buytenhof" bevindt zich in Rhoon, Rijsdijk 98, 3161 EW.

Lees meer...

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17